Eclat Groeibriljanten Spaarsysteem

Juwelier Cortenbach biedt u het groeibriljanten spaarsysteem van Eclat aan. Dit is een sierraad dat stapsgewijs een steeds hoegere waarde krijgt. U schaft een sierraad met groeibriljant aan. U kunt nu steeds binnen een periode van 2 jaar gaan ‘groeien’. U kunt dan steeds het sierraad of de steen inruilen voor een grotere. Wij brengen dan de volledige dagwaarde in mindering op uw nieuwe Eclat groeibriljant. Kom gerust langs en wij adviseren u graag.

Informatie over het groeisysteem van Eclat

Enkele voorbeelden van Eclat. Klik op het plaatje voor een grote versie. Meer modellen op de website van Eclat

Eclat Groeidiamant001
Eclat Groeidiamant002
Eclat Groeidiamant003
Eclat Groeidiamant004
Eclat Groeidiamant005

Afdrukken E-mailadres

Erich Zimmermann

Erich Zimmermann is één van de creatiefste sieradenontwerpers in Duitsland. Zijn creaties zijn een combinatie van goud, platina en fonkelende edelstenen. De ontwerpen zijn uniek en hebben de perfecte vorm waar eigenlijk niets aan kan worden verbeterd. Tegelijkertijd voldoen deze sieraden aan alle moderne eisen. Ze hebben een consequent ontwerp, maar er wordt ook rekening gehouden met de traditionele wens van klanten. Erich Zimmermann’s sieraden zijn er voor vrouwen die op zoek zijn naar een perfecte kwaliteit en met een unieke uitstraling. Deze topjuwelen zijn verkrijgbaar bij juwelier Franc Cortenbach, wij adviseren u graag.

Website van Erich Zimmermann

Enkele voorbeelden van Erich Zimmermann. Klik op het plaatje voor een grote versie. Meer modellen op de website van Erich Zimmermann.

01 Popup
02 Popup
03 Popup
04 Popup
05 Popup

Afdrukken E-mailadres

Flanders

De ” Flanders cut ” heeft 61 facetten en bezit een zeer complexe symmetrie. Om de absolute schittering te kunnen behalen moeten alle facetten op een zeer preciese wijze geslepen worden. In vergelijking met een klassieke ronde briljant, neemt het slijpen van een Flanders Cut ongeveer 1/3 meer tijd in beslag. Tegelijkertijd werden nieuwe en gesofistikeerde mogelijkheden gecreëerd voor het ontwerpen van nieuwe juwelen. The ” Flanders Cut ” is in 1983 ontworpen door een Brilliante gemoloog. Het is pas in 1987 dat deze 8-zijdige diamant werd geslepen. Dit gebeurde in een kleine slijperij in de Antwerpse Kempen. Kom gerust langs en wij adviseren u graag.

Website van Flanders

Afdrukken E-mailadres

Gianfranco Bigly

Gianfranco Bigli juwelen zijn ontwerpen van het Belgische echtpaar Laurence Aerens en Thierry Spitaels en is opgericht in 1998. Deze collectie wordt in Italië met de hand vervaardigd. Kenmerkend aan deze sieraden zijn de moderne, sterke maar tegelijkertijd ook tijdloze modellen die bedoeld zijn voor de vrouw van nu. De vrouw die oog heeft voor mode en daarbij van klassieke waarden houdt. Kom gerust eens langs bij juwelier Franc Cortenbach, wij adviseren u graag.

Website van Gianfranco Bigli

Enkele voorbeelden van Gianfranco Bigli. Klik op het plaatje voor een grote versie. Meer modellen op de website van Gianfranco Bigli

Bigli001
Bigli002
Bigli003
Bigli004
Bigli005

Afdrukken E-mailadres

Isabella Fa

Het Duitse merk Isabelle Fa is een van de beste kettingwerk ateliers ter wereld. De kwaliteit van de juwelen die de ateliers van Isabelle Fa verlaten, is subliem. Het merk maakt colliers en armbanden, en bijpassende ringen, oorsieraden en hangers, in een eigen goudlegering, waarvan het recept geheim is. De warme, diepe kleur met een tint roségoud geeft alle juwelen van IsabelleFa een rijk en vertrouwd gezicht. Deze trendy en mild geprijsde topjuwelen zijn verkrijgbaar bij juwelier Franc Cortenbach, wij adviseren u graag.

Website van Isabella Fa

Enkele voorbeelden van Isabella Fa. Klik op het plaatje voor een grote versie. Meer modellen op de website van Isabella Fa

Isabella001
Isabella002
Isabella003
Isabella004
Isabella005

Afdrukken E-mailadres

Horloges
Trouwringen
Sieraden
Graveren
Reparaties
Goudenzilver

Franc Cortenbach Juwelier

Grotestraat 229-231
5141 JS Waalwijk
tel. +31 416 338 639
fax. +31 416 334 614
E-mail: franc@juweliercortenbach.nl

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30u
Woensdag 09.30 - 17.30u
Donderdag 09.30 - 17.30u
Vrijdag 09.30 - 18.00u
Zaterdag 09.30 - 17.00u
Zondag gesloten*
 
Wij hebben geen koopzondagen