Juwelier Franc Cortenbach

Wie van mooie sieraden en horloges houdt, kan in Waalwijk niet om Franc Cortenbach heen.

Al 30 jaar is de juwelier gevestigd aan de Grotestraat 229-231 te Waalwijk.
Het interieur van juwelier Franc Cortenbach oogt klassiek en dat komt volgens Franc precies overeen met de sieraden die hij verkoopt.

"Verwacht bij ons geen trendy spul. Wij verkopen klassieke sieraden en horloges, die een langer leven beschoren zijn dan één of twee seizoenen.
Onze vaste klanten weten dat ook, dus als ze echt iets moois en duurzaams willen kopen, komen ze vanzelf naar ons.”

Behalve Franc ‘bemannen’ ook zijn vrouw Corina en moeder Rietje de winkel. “Toen ik meer dan 30 jaar geleden begon, hielpen mijn ouders mij al.

Enkele jaren later leerde ik Corina kennen, die sindsdien ook in de zaak werkt.”

Behalve de winkel, beschikt Juwelier Cortenbach over een eigen reparatie atelier. Voor reparaties hanteren wij scherpe tarieven. Onze specialisatie
is klokken, ook antieke exemplaren kunnen bij ons gemaakt worden. Ook kleine mankementen aan sieraden.

Uniek is Cortenbach in graveren. Foto’s en logo’s kan hij moeiteloos op een sieraad aanbrengen. “Bijvoorbeeld op een horlogedeksel. En vergeet de jubileumspeldjes niet. Bijna alle voetbal- en sportverenigingen in de regio laten die bij ons graveren.” Een ander punt waarin Cortenbach zich onderscheidt, is het innemen van oud goud. “Ik durf gerust te stellen dat wij de hoogste prijs voor oud goud betalen in Waalwijk. Omdat de goudprijs momenteel hoog is, loont het om nu te cashen.” De bezoekers van Cortenbach moeten wel eerst even aanbellen alvorens de deur opengaat. “Voor onze veiligheid, maar ook voor die van onze klanten. Net als de 24-uurs camerabewaking tegenwoordig absoluut noodzakelijk.”

Afdrukken